HOSNI MUBARAK-NIK AZIS-ANWAR SAMA BEBHosni Mubarak enggan berundur segera dalam kenyataannya semalam. Dia hanya mengumumkan tidak bertanding lagi PRU September ini. Berjuta rakyat Mesir mahukan beliau meletak jawatan. Pengumuman Presiden itu diTV telah menaikan darah rakyat Mesir. Beliau enggan melarikan diri keluar negara seperti Presdiden Tunisia Zine El Abidine Ben Ali  pada 14 Januari lalu atas tentangan dan kebangkitan yang sama.

Tokoh Pembangkang El Baradei mengecam kenyataan Hosni Mubarak dan menganggap ianya hanya tipu muslihat sahaja. Penerima hadiah  Nobel keamanan dan Bekas Ketua Pengarah Agensi Tenaga Atom Antarabangsa (IAEA) menggelar Mubarak sebagai diktator kerana tidak mendengar suara rakyat. EK...

Sama tak dengan AnuWAR ?. Sama kan, Rakyat Malaysia sebahagian besarnya menyuarakan supaya dia beundur dan bertaubat tapi degil juga. 38 Penaja PKR meninggalkan parti itu kerana tidak boleh menerima AnuWar dia berkeras juga beb. EK...

Sama tak dengan AnuWAR ?. Sama kan..kan.. Mubarak pembohong, penipu dan suka berdalih dan menangguh masa seperti AnuWAR diMahkamah !. beb. Jangan-jangan Mubarak juga peliwat hahahahaha..
Kalau AnuWAR jadi PM nanti itulah keadaan rakyat Malaysia akan hadapi nanti beb..  ek..

Sama tak dengan Nik Azis ?. Sama kan..kan..kan.. dah lebih 20 tahun jadi Menteri Besar tak mahu berundur masih mabuk kuasa lagi. Dah begitu beb !. Merepek lagi buat fatua tak tentu hala. Tiap-tiap pilihan raya kecil calonnya kalah menyalahkan orang lain. Ek..

Mubarak, Nik Azis dan AnuWar adalah sama. Tak payahlah nak jadikan Mesir sebagai bahan ceramah kerana ia akan memukul dii sendiri beb. ek..

3 ulasan:

ARIES KAJANG berkata...

memang mereka berdua tu haramjadah satu liwat jantan dan satu lagi liwat agama. Dua mereka peliwat

Anonymous berkata...

Tokoh Pembangkang El Baradei mengecam kenyataan Hosni Mubarak dan menganggap ianya hanya tipu muslihat sahaja. Penerima hadiah Nobel keamanan dan Bekas Ketua Pengarah Agensi Tenaga Atom Antarabangsa (IAEA)

INILAH "HAIWAN" El Baradei YANG TELAH MENYEBABKAN IRAQ DI-HANCURKAN AMERIKA DAN SEKUTU NYA.

NILAH JUGA "HAIWAN" El Baradei YANG TELAH MENYEBABKAN PRESIDEN SADAM HUSSEIN DI-BUNUH DENGAN KEJAM OLEH AMERIKA.

SEMOGA ALLAH MENYELAMATKAN MESIR DARI DI-PERINTAH OLEH PENGKHIANAT YANG BERNAMA EL BARADEI.

Anonymous berkata...

pemimpin yg lama memimpin...memang kita minta berambos dan mampos sebab makin lama makin berbilion harta dia.(mcm Mubarak dan Taib Mahmod) Pemimpin yg lama mmrintah, tapi harta sekadar cukup utk keluarga bukan nak kumpul harta...itu yg kita nak...100 tahun memerintah pun x apa (cuba lihat rumah Nik Azis setelah lebih 20taun jadi men besar dan pemimpin PAS yg lain. Boleh gali berapa billion harta diaorang ada). Ada jadi menteri besar 8 tahun, rumah juta2(mcm khir toyo)...Sah UMNO gila harta. Pemimpin mereka mesti kena tendang macam Hosni.