HEBOH- SETIAUSAHA AGUNG PAS LEMPANG MUKA AZMIN ALIMustafa Ali Setiausaha Agung Pas tempeleng muka Azmin Ali kerana cuba mengawal semua pimpinan tertinggi Pakatan Pembakang sejak jadi Timbalan Presiden PKR.

" Azmin sepatutnya menyuarakan isu-isu sensitif seperti pembahagian kerusi komponen PP dalam mesyuarat teringgi parti bukan secara terbuka dimedia" kata Mustafa.

Ini berikutan kenyataan Azmin mengatakan PKR sukar berunding dengan Pas, kerana Pas tamak mahukan kerusi yang PKR sasarkan pada PRU 13 nanti.

Jika dahulu kerusi yang ramai kaum China diberikan kepada PKR tetapi sekarang Pas sendiri tidak begitu yakin bertanding dikerusi majoriti melayu dan mahukan kawasan yang  kaum China agak besar peratusnya pula, sejak kekalahan PRK  Tenang. hahahaha...ek..

Jika PKR bertanding dibandar, Pas bertanding dibandar dan DAP serta parti KITA pun sasar untuk  bertanding dibandar maknanya Pakatan sudah berebut dalam agihan kerusi kawasan bandar beb !. Semua sibuk mengejar undi China hahahaha.  patutlah China besar kepala sekarang nih..

Dengan wujudnya  Majlis agama kafir di Pulau Pinang Pas lagi merudum beb !. Tak percaya lo tengoklah nanti.  Itu cara DAP bunuh Pas dan PKR dikawasan Melayu. Mau tak mau Pas kena tumpu balik kawasan Melayu tetapi jadi tak laku kerana rakannya DAP tidak mengambil kira sensitiviti komponen hahaha...

Padan muka lo PAS. !


Tiada ulasan: