GEMPAR - SUHAIMI PKR SRI MUDA MENANGIS DILUAR PAGAR ISTANA



Suhaimi ADUN Sri Muda berkata "saya akan didakwa isnin ini diMahkamah Sesyen Shah Alam" dia mengesah kan untuk hadir  beb !.

Dia juga bagi tau belum dapat maklum balas dari Istana yang dia nak mengadap beb !." Tuanku berada diluar negara, jadi saya akan tunggu " Jelasnya.  (utusan 4jan2011). Tunggu kat mana?. Luar pagar kot.

Itu lah lo cari penyakit buat apa ber.  Sekarang sapa susah. Dulu kalu orang diam bukan bodoh beb !. Orang lain faham undang-undang.  Sesuatu undang-undang itu ada kebijaksanaan beb bukan pakai buat jer beb. Nak main politik lo kena baca habis beb.

Sekarang lo turun naik mahkamah ramai lo punya penyokong dan kawan lo lari tak berani rapat beb !.  Ramai juga sudah anggap lo liabiliti pada PKR Beb. Silap-silap lo kena  lo punya kawasan ada PRK beb !. Sekarang ramai lo punya kawan sudah pasang badan mau tunggu lo kena depa dapat jadi calon beb !.

Sampailah masanya lo ketawa ramai-ramai dan nangis sorang-sorang beb !.

3 ulasan:

Laksamana Bentan berkata...

Salam,

ADUN sri Muda ni fikir, Nuar Berahim tu mengatasi undang2 kot.

Eloklah tu, dah tahu langit tinggi rendah.

Sekarang baru dia nak belajar semula apa yg cikgu kampung sebut dulu..di mana bumi dipijak di situ langit dijunjung.

Sikit lagi kalau tak kena gayanya..pijak lantai dan siling sg buluh..

benua arus berkata...

Hihihihi betu bro LB bqgi kitq qpq yqng penting ada PRK disri muda, sapa calon tak kisah yang penting rating blog ada naik hihihi lagi kuta maki nik aziz dan anwar lagi naik hihihi

Anonymous berkata...

insaf lah...Melayu Berpecah kerana ada yang seperti Suhaimi...Lupa daratan...sekarang mahu naik mahkamah,sendiri masuk kan ke blog minta ramai ramai ke mahkamah..shame on you...